Ракија Popova Kula Bozhica 0,7L

990 ден

Многу стара (МС) жолта ракија направена со дестилација на фино вино и зреена со години во дабови буриња во кои пред тоа зрееше вино. Има богата, комплексна и доминантна арома. Има моќен добро структуриран и долготраен вкус, а во исто време е многу питка и нежна. Се сервира и како аперитив и како дигестив.

Достапно

Ракија Popova Kula Bozhica 0,7L

990 ден

Кошница