Рум Bumbu The Original 0,7L

2,690 ден

Состав: мешавина од барбадоски рум и зачини.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Бумбу рум дестилерија.
Земја на потекло: Барбадос.

Рум Bumbu The Original 0,7L

2,690 ден

Кошница