Рум Bumbu XO 0,7L

3,200 ден

Состав: мешавина од панамски рум и зачини.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Бумбу рум дестилерија.
Земја на потекло: Панама.

Рум Bumbu XO 0,7L

3,200 ден

Кошница