Вино Stobi Antigona White 0,75L

300 ден

Вид: полусуво бело вино.

Сорти од грозје: 100% Ризлинг

Алкохол: 11,71%

Достапно

Вино Stobi Antigona White 0,75L

300 ден

Кошница