Вино Stobi Macedon Rose 0,75L

490 ден

Вид: суво розе вино.

Сорти од грозје: 100% сира.

Алкохол: 12,48%

Достапно

Вино Stobi Macedon Rose 0,75L

490 ден

Кошница