Вино Stobi Selection Vranec 0,75L

480 ден

Вид: суво црвено вино.

Сорти од грозје: 100% вранец.

Алкохол: 14,5%

Достапно

Вино Stobi Selection Vranec 0,75L

480 ден

Кошница