Вино Stobi Selection Cuvee Red 0,75L

560 ден

Вид: суво црвено вино.

Сорти од грозје: 40% мерло, 40% вранец, 20% каберне совињон.

Алкохол: 14%

Достапно

Вино Stobi Selection Cuvee Red 0,75L

560 ден

Кошница