Вино Stobi Selection Chardonnay 0,75L

480 ден

Вид: суво бело вино.

Сорти од грозје: 100% шардоне.

Алкохол: 13,5%

Достапно

Вино Stobi Selection Chardonnay 0,75L

480 ден

Кошница