Вино Bobal Blanco 0,75L

799 ден

Вино Bobal Blanco 0,75L

Се служи во на температура од 5-7 степени.

Вид: бело вино.

Сорти од грозје: Бобал.

Алкохол: 12%

Земја на потекло: Шпанија.

Достапно

Вино Bobal Blanco 0,75L

799 ден

Кошница