Вино Bobal Negro 0,75L

799 ден

Вино Bobal Negro 0,75L

Се служи во на температура од 16-18 степени.

Вид: црвено вино.

Сорти од грозје: Бобал.

Алкохол: 13,5%

Земја на потекло: Шпанија.

Достапно

Вино Bobal Negro 0,75L

799 ден

Кошница