Вино Bobal Rosa 0,75L

799 ден

Вино Bobal Rosa 0,75L

Вид: розе вино.

Сорти од грозје: Бобал.

Алкохол: 12%

Земја на потекло: Шпанија.

Достапно

Вино Bobal Rosa 0,75L

799 ден

Кошница