Вино Popova Kula Stanushina Rose 0,75L

500 ден

Поради богатиот овошен карактер може да се консумира како аперитив во топлите летни денови, а исто така и како десертно вино со овошни салати и сладолед на температура од 10-12˚C

Достапно

Вино Popova Kula Stanushina Rose 0,75L

500 ден

Кошница