Вино Popova Kula Kalesh 0,75L

500 ден

Препорачуваме да се служи на температура од 18-20°C со јадења од црвено месо, како и со традиционални македонски јадења.

Достапно

Вино Popova Kula Kalesh 0,75L

500 ден

Кошница