Вино Tikves Aleksandria црвено 0,75L

390 ден

Се послужува на температура од 16 до 18°C.
Комбинација со храна: месо на скара и дивеч.

Достапно

Вино Tikves Aleksandria црвено 0,75L

390 ден

Кошница