Вино Tikves Domain Lepovo Chardonnay 0,75L

2,100 ден

Се послужува на температура од 12 до 13°C.
Комбинација со храна: јастог, бранцин во кремаст сос, мисирка со тартуфи, пастрмка со бадеми и зрел овчи кашкавал.

Достапно

Вино Tikves Domain Lepovo Chardonnay 0,75L

2,100 ден

Кошница