Вино Tikves Vršnik бело 0,75L

990 ден

Се послужува на температура од 8 до 9°C.
Комбинација со храна: риба на скара, школки, бело месо на скара, свежи медитерански салати, лесни кремасти тестенини.

Достапно

Вино Tikves Vršnik бело 0,75L

990 ден

Кошница