Виски Glenmorangie Nectar D’Or Sauternes Cask Finish 0,7L + кутија

3,800 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 46%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Гленморанџи дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Glenmorangie Nectar D’Or Sauternes Cask Finish 0,7L + кутија

3,800 ден

Кошница