Вотка Grey Goose 0,7L

2,430 ден

Состав: алкохолен дестилат од пченица.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml=920kj/220kcal. Произведува:
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Бакарди.
Земја на потекло: Франција.

Достапно

Вотка Grey Goose 0,7L

2,430 ден

Кошница