Вино Zvonko Bogdan Sauvignon Blanc 0,75L

970 ден

Сорти грозје: Совињон Блан 100%.
Вид: суво бело вино.
Алкохол: 13,5%.
Земја на потекло: Србија.

Достапно

Вино Zvonko Bogdan Sauvignon Blanc 0,75L

970 ден

Кошница