Bianchi Origins Costa Rica Coffee 16 патрони

320 ден

Почвата на Костарика е најплодна на надморска височина од најмалку 1.200 метри, затоа вулканските региони како што се Тарасу, Картагина и Западната долина се познати по нивните неверојатни жетви на Арабика. Bianchi Origins Costa Rica ги избира токму овие берби и ги пече до совршенство.

Состав: 100% Арабика

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Достапно

Bianchi Origins Costa Rica Coffee 16 патрони

320 ден

Кошница