Bianchi Origins Colombia Coffee 100% Arabica 16 хартиени патрони

320 ден

Калдас, Толима и Ваје дел Каука, на над 1000 метри надморска височина, се примери на егзотични региони што го прават кафето Bianchi Origins Colоmbia кафе за уживање.

Состав: 100% Арабика

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Достапно

Bianchi Origins Colombia Coffee 100% Arabica 16 хартиени патрони

320 ден

Кошница