Вино Stobi Macedon Chardonnay 0,75L

490 ден

Вид: суво бело вино.

Сорти од грозје: 100% шардоне.

Алкохол: 13,78%

Достапно

Вино Stobi Macedon Chardonnay 0,75L

490 ден

Кошница