Вино Stobi Macedon Pinot Noir 0,75L

490 ден

Вид: суво црвено вино.

Сорти од грозје: 100% пино ноар.

Алкохол: 12,98%

Достапно

Вино Stobi Macedon Pinot Noir 0,75L

490 ден

Кошница