Вино Stobi Macedon Cuvee Red 0,75L

490 ден

Вид: суво црвено вино.

Сорти од грозје: 45% сира, 30% вранец, 15% каберне фран & 10% петит вердо.

Алкохол: 14,7%

Достапно

Вино Stobi Macedon Cuvee Red 0,75L

490 ден

Кошница