Вино Stobi Macedon Muscat Temjanika 0,75L

490 ден

Вид: суво бело вино.

Сорти од грозје: 80% мускат отонел; 20% темјаника.

Алкохол: 13,38%

Достапно

Вино Stobi Macedon Muscat Temjanika 0,75L

490 ден

Кошница