Вино Popova Kula Cabernet Sauvignon Aristokrat 0,75L

700 ден

Препорачуваме да се конзумира на 18-20° C со јадења од црвено месо.

Достапно

Вино Popova Kula Cabernet Sauvignon Aristokrat 0,75L

700 ден

Кошница