Вино Popova Kula Sauvignon Blanc 0,75L

500 ден

Препорачуваме да се конзумира на 10-12°C со пилешко, риба или сирење. Исто така оди добро во комбинацијата со чоколадна торта.

Достапно

Вино Popova Kula Sauvignon Blanc 0,75L

500 ден

Кошница