Вино Popova Kula Vranec Aristokrat 0,75L

670 ден

Ова вино оди извонредно добро со сите видови на месо и со традиционални македонски и балкански јадења на 18-22°C

Достапно

Вино Popova Kula Vranec Aristokrat 0,75L

670 ден

Кошница