Вино Virgo Temjanika 0,75L

450 ден

Прекрасен пример на свежо и овошно полусуво бело вино кое е веродстојно на своето потекло. Експлодира со вкусови на свежо исечена трева, суви цвеќиња од босилек, бозел и праски. Нагласени комплексни ароми на роза и мандарина, на палетата ова вино е лесно и хармонично, со долг финиш.

Достапно

Вино Virgo Temjanika 0,75L

450 ден

Кошница