Вино Virgo Traminer 0,75L

450 ден

Со интензивна брилијантна златна до слама-жолта боја, виното е дискретно луто на носот и со типична арома на каранфилче и рози. Совршено избалансирано бело вино со свежа киселост и долг финиш.

Достапно

Вино Virgo Traminer 0,75L

450 ден

Кошница