Вино Virgo Sauvignon Blanc 0,75L

390 ден

Популарно и непогрешливо суво бело вино кое е обожавано поради „зелените“ вкусови на билки и свежа киселост. Карактеристично за нашите лозја, ова е хармонично вино со овошен вкус на зелени јаболка и кора од лимон. Со долг и хармоничен финиш, изразени ароми и комплексна структура.

Достапно

Вино Virgo Sauvignon Blanc 0,75L

390 ден

Кошница