Вино Virgo Chardonnay 0,75L

390 ден

Ова Шардоне е прекрасно вино со специфична арома на тропско овошје и цитрус, и скриен минерален тон. Зрелата јаболка и агруминската позадина му даваат на ова вино свеж, хармоничен и долготраен вкус со долг финиш.

Достапно

Вино Virgo Chardonnay 0,75L

390 ден

Кошница