Вино Virgo Muscat Rose 0,75L

450 ден

Ова вино се произведува од сортата Мускат Хамбург, на сложено црвена земја и на голема надморска височина со исклучително свежа микроклима. Разиграно вино со прекрасни вкусови на цитрус и мед. Се карактеризира со силна арома на мускат измешана со малина и пролетни цвеќиња.

Достапно

Вино Virgo Muscat Rose 0,75L

450 ден

Кошница